Ana SayfaAçıklamalarNe sömürü ne sınır dışı... Buradayız, bir aradayız!

Ne sömürü ne sınır dışı… Buradayız, bir aradayız!

Seçim süreci boyunca sığınmacı ve göçmenlerin siyaset malzemesi edilmesiyle toplumda göçmen karşıtlığı yeniden yükselişe geçirilmek isteniyor. Özellikle hayat pahalılığı, artan yoksulluk, sefalet, işsizlik, barınma krizi, kadına yönelik şiddet-taciz gibi sorunların kaynağı göçmenlermiş gibi sunuluyor.

Oysa tüm bu sorunların sebebi göçmenler değil bizleri yönetenler, egemenler ve içinde yaşadığımız sömürü düzenidir!

Bir avuç zengin asalak topluluk karşısında biz milyonlarız ve onların hile ve yalanına kanmıyoruz. Seçimler bittiğinde biz mahallede komşumuzla, işyerinde işçi arkadaşımızla, okulda sıra arkadaşımızla hangi milletten olursa olsun birlikte yaşamaya devam edeceğiz.

Düzen siyasetçilerinin bizi ırk, dil, din, kültür üzerinden kutuplaştırmasına, ötekileştirmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Biz, birlikte yaşamakta, birlikte üretmekte ve birlikte mücadele etmekte ısrarcı olacağız.

Bu yüzden kendini yalnız hissetme göçmen kardeşim, biz varız. Biz ne Cumhur İttifakı’nın ucuz emek sömürüsüne ne de Millet İttifak’ının sınır dışı etme saldırısına varız! Bizim tek seçeneğimiz halkların kardeşliği ve işçilerin sınıf mücadelesidir.

Sen de katıl birlikte kıralım zincirleri!

RELATED ARTICLES

Son Eklenenler